Nadat onze nicht Eef bij me was blijven slapen. Heb ik de auto van haar weer rijdbaar gemaakt ze was me dankbaar een gaf mee een dikke tongzoen bedankte nog voor de nacht en wilde nog een keer terug komen voor zo’n ervaring, eenmaal thuis alles weer bij het oude mijn vrouw Hilde kwam zondagmiddag weer thuis. Ik vroeg haar hoe ze het had gehad op de boot wel goed en de sex daar praten we altijd even over was ook goed en jij; Ik heb sex gehad met onze nicht Eef daar keek ze van op hoe dat dan ik vertelde het verhaal ze gaf me een kus daar had ik wel bij willen zijn het is een leuke meid ze liep weg en pakte haar koffer uit.

Er ging een week of 6 voorbij toen Hilde zei dat Eef vrijdagavond langs kwam oke waarvoor sex? nee ze moest hier in de buurt zijn
Vrijdagmiddag kwam ik thuis en er stond een vreemde auto op de dam normaal als mijn Hilde een kerel ontvangt krijg ik een berichtje ik kijk nog even op mijn telefoon niks dus ik ga naar binnen daar is Eef en mijn vrouw aan de koffie ook een bakje vraagt Eef ja lekker.
En ze geeft me een kus ik kus Hilde en we praten wat over van alles dan vraagt Eef wat ik van haar auto vind? mooie auto hoor kom je die laten zien ja ook maar ze had vlak bij ons een nieuwe baan gekregen ik feliciteerde haar Hilde vroeg of ze bleef eten ja hoor was haar antwoord ik ging gauw onder de douche

Tijdens het eten kwam het verhaal boven wat ik met Eef heb gedaan toen Hilde er niet was Eef kreeg een rode kop maar herstelde snel Hilda lachte en zei dat als ze het lekker vond gerust weer mocht doen waar op Eef antwoordde dat kan toch niet waar jij bij bent of doe jij mee? mmmmhhh ja dat lijkt me wel lekker zei Hilde ik kreeg al een harde paal toen we erover spraken de Dames gingen zich mooi maken en lingerie aan doen ik ging buiten nog wat doen na een half uurtje kwamen de dames naar buiten.
waar we wonen is eigenlijk geen inkijk

Hilde vroeg is dit geil genoeg zekers alle twee netkousen jarretelgordel om en overknee laarzen aan en een strakke corset waar Eef haar borsten super uitkomen ik kus de twee maar nu eerst ga je koffie zetten voor ons aldus Hilde tijden de koffie kon ik mijn ogen niet van Eef af houden.

Dat viel ook Hilde op en maakt een opmerking ik keek gelijk naar haar en kreeg rode wangen toen ik de tweede bak koffie inschonk zag ik dat Hilde Eef aan het zoenen was ik keek er naar en vroeg mag ik ook mee doen?
Nee zo. eerst wij samen zij Hilda de speeksel liep uit de mondhoeken dat likte ik op. toen begon Eef mij te tongen en Hilde pijpte me we gingen op het gras liggen en de kledingstukken gingen uit ik ging Eef klaar likken terwijl mijn vrouw aanwijzingen gaf ik zag dat Eef een piercing in haar klitje had dat was nieuw zekers ja kwam er alleen maar lik mee en stop een vinger in mijn aars dat ging ik direct doen 2 vingers er in meer Hilda haalde mijn hand er weg en stopte haar hand in Eef haar kont haar hele hand ging er met gemak in Eef zei druk door het is zo lekker ik likt maar door in hoop dat ze snel kwam ik vingerde er bij en Hilde kroop naar de andere kant en nu kon ik haar ook vingeren Eef gilde het uit die kwam klaar en ze spoot een beetje Hilde haalde haar hand uit Eef en wou nu een hand in haar hebben Eef draaide zich om en drukte wat glijmiddel op Hilde haar kont en daar gingen de vingers er in en hand volgde Eef wenkte me en pijpte me terwijl ik Hilda haar kut likte..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *